Αεροπορικά

  • 0
αεροπορικα εισητηρια με 1 ευρω

Αεροπορικα Εισητηρια με 1 ευρω

Αεροπορικα Εισητηρια με 1 ευρω

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει για προσφορές σε Αεροπορικα Εισητηρια με 1 ευρω! Υπάρχουν όμως;

Η αλήθεια είναι ότι αεροπορικές εταιρείες έχουν κατά καιρούς ανακοινώσει Αεροπορικα Εισητηρια με 1 ευρω. Η πραγματικότητα είναι ότι η προσφορά αυτή αφορά τον ναύλο του αεροπορικού εισιτηρίου και όχι την συνολική τιμή του που περιλαμβάνει και τους φόρους αεροδρομίου. Έτσι μια αεροπορική εταιρεία ανακοινώνει μια προσφορά με πολύ χαμηλό ναύλο. Παρόλα αυτά, όταν θα προσπαθήσετε να κλείσετε το αεροπορικό εισιτήριο η τιμή με τους φόρους αεροδρομίου θα είναι μεγαλύτερη. Για παράδειγμα η Turkish Airlines αρκετές φορές έχει ανακοινώσει προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων με 1 ευρώ που η τελική τους τιμή με τους φόρους αεροδρομίου έφτανε τα 50 ή και τα 70 ευρώ!

Παρόλα αυτά έχουν υπάρξει προσφορές με 5 ή 6 ευρώ οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και τους φόρους αεροδρομίων. Τέτοια παραδείγματα είναι οι προσφορές των εταιρειών Low Cost που συνήθως ανακοινώνονται τα Σαββατοκύριακα. Επίσης, αφορούν περιορισμένο αριθμό θέσεων αλλά και έχουν χρονικούς περιορισμούς π.χ. ανακοινώνονται για αεροπορικά εισιτήρια που θα εκδοθούν μέσα σε 24 ώρες από την ανακοίνωση της προσφοράς.

Πως θα ενημερώνεστε για τις Προσφορές σε Αεροπορικα Εισητηρια με 1 ευρω

To site 1aeroporika.gr είναι σε συνεχή επαφή με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και μόλις ανακοινωθεί μια προσφορά αμέσως ανακοινώνεται και στην σελίδα μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να ενημερώνεστε ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter αλλά και στην σελίδα μας

Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων – Aegean, Olympic airlines


  • 0
Αεροπορικα Εισητηρια Ryanair

Αεροπορικα Εισητηρια Ryanair

Αεροπορικα εισητηρια Ryanair

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Παρέχει πτήσεις Low Cost σε αρκετούς προορισμούς στην Ευρώπη με φθηνά αεροπορικα εισητηρια Ryanair. Οι πτήσεις της συνήθως γίνονται σε μη κεντρικά αεροδρόμια αποφεύγοντας έτσι τους υπέρογκους φόρους αεροδρομίων. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα αεροπορικά κόστη.

Ιστορικά Στοιχεία της αεροπορικής εταιρείας

Η Ryanair (συντομ: RYA) είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους γνωστή επίσημα ως Ryanair Ltd.  Ιδρύθηκε το 1985 από την οικογένεια Ryan με κεφάλαιο μόνο μιας λίρας και προσωπικό που ανερχόταν στα 25 άτομα. Εδρεύει στην Ιρλανδία και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στον αερολιμένα του Δουβλίνου. Επιχειρησιακές βάσεις της Ryanair είναι ο αερολιμένας του Δουβλίνου και ο Stansted του Λονδίνου. Αεροπορικά Εισιτήρια Ryanair. Η εταιρεία διαθέτει στόλο τριακοσίων αεροσκαφών τύπου Boeing 737-800 και εκτελεί πάνω από 1100 αεροπορικά δρομολόγια σε Ευρώπη και Μαρόκο. Από το 2010 ξεκίνησε δρομολόγια και στην Ελλάδα, από Ρόδο, Κω και Βόλο ενώ από το 2011 ξεκίνησε δρομολόγια και από Θεσσαλονίκη. Η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα περιλαμβάνει την δημιουργία hub στα Χανιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πτήσεις τις Ryanair πραγματοποιούνται από τα Χανιά την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη τον Βόλο την Καλαμάτα τη Μύκονο τη Σαντορίνη. Σύντομα αναμένεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε άλλα αεροδρόμια του εσωτερικού. Οι πτήσεις της σε προορισμούς του εξωτερικού αλλάζουν σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο και μειώνονται το χειμώνα.

Η επέκταση της τα τελευταία χρόνια την έκανε να θεωρείται ο βασικός ανταγωνιστής της AEGEAN airlines στις πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κρατήσεων του 1aeroporika.gr μπορείτε να αγοράσετε ή να κλείσετε φθηνά αεροπορικα εισητηρια Ryanair. Στο 1aeroporika.gr έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα αεροπορικά εισιτήρια για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιεί η Ryanair προς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Κλείστε τώρα το αεροπορικό εισιτήριο σας online και πληρώστε χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

  • 0
Tips u03b3u03b9u03b1 u03bdu03b1 u03bau03bbu03b5u03afu03c3u03b5u03b9u03c2 u03c6u03b8u03b7u03bdu03ac u03b1u03b5u03c1u03bfu03c0u03bfu03c1u03b9u03bau03ac u03b5u03b9u03c3u03b9u03c4u03aeu03c1u03b9u03b1

Tips για να κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Θέλεις πραγματικά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια;

1. Έχε το νου σου στα social media. Όλες οι εταιρείες ανακοινώνουν τις προσφορές τους για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στους λογαριασμούς τους στα facebook, twitter και instagram ως επί το πλείστον.

2. Κάνε την κράτηση 7 εβδομάδες νωρίτερα. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι η περίοδος που θα επιτύχετε την καλύτερη και οικονομικότερη τιμή. Αν το αφήσεις τελευταία στιγμή σίγουρα η τιμή θα εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ αν το κλείσεις αρκετά νωρίτερα, μπορεί να μην έχουν προγραμματιστεί ακόμη οι ειδικές τιμές.

3. Προτίμησε η αναχώρηση αλλά και η επιστροφή να είναι μεσοβδόμαδα. Εάν το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο, επίλεξε μέρες όπως Τρίτη και Τετάρτη, καθώς είναι οι μέρες που τα αεροπλάνα έχουν τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε θέσεις και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι αεροπορικές να ρίξουν τις τιμές τους, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν fully booked πτήσεις.

4. Ταξίδεψε ανήμερα των γιορτών. Αν το ταξίδι σου είναι προγραμματισμένο για κάποια εορταστική περίοδο, προτίμησε να το πραγματοποιήσεις ανήμερα της εορτής π.χ. Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά. Οι τιμές είναι πολύ φτηνότερες από ότι την περίοδο γύρω από τις συγκεκριμένες μέρες.

5. Κλείσε το εισιτήριό σου απευθείας με την αεροπορική εταιρεία που θέλεις να ταξιδέψεις. Όπως συμβαίνει και με τα ξενοδοχεία, άλλωστε, οι καλύτερες τιμές εισιτηρίων επιτυγχάνονται απευθείας με τη μηχανή κρατήσεων της αεροπορικής.

6. Δήλωσε συμμετοχή στο newsletter των αεροπορικών εταιρειών που ενδιαφέρεσαι. Θα είσαι ο πρώτος που θα μαθαίνεις τα νέα τους και κατά συνέπεια και τις προσφορές τους. Πολλές φορές μάλιστα ανακοινώνουν promo τιμές που αγγίζουν το -20/ 50% της αρχικής τιμής των εισιτηρίων.

7. Έχε το νου σου για νέους προορισμούς. Κάθε φορά που μία αεροπορική συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά της κάποιον νέο προορισμό, συνήθως προσφέρει χαμηλές τιμές έτσι ώστε να προωθήσει το νέο «προϊόν» της.

8. Πάντα να καθαρίζεις τα cookies του υπολογιστή σου. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορούν να εντοπίσουν πόσες φορές έχεις κάνει αναζήτηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο που αναζητάς και έτσι να μην σου εμφανίζουν τις μειωμένες τιμές.

9. Προτίμησε τα μικρά αεροδρόμια. Σίγουρα, θα ήθελες να φτάσεις απευθείας στο κεντρικότερο αεροδρόμιο του προορισμού σου. Ωστόσο, αν επιλέξεις κάποιο απομακρυσμένο σίγουρα θα κερδίσεις χρήματα, καθώς τα εισιτήρια για τα συγκεκριμένα κοστολογούνται λιγότερο. Ωστόσο, τσέκαρε ότι σε συμφέρουν οικονομικά και τα τοπικά μέσα για τη μεταφορά σου από εκεί στο κέντρο της πόλης.

10. 24 ώρες μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα, γι’ αυτό έχε κατά νου ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες σου δίνουν το περιθώριο των 24 ωρών για να ακυρώσεις (ή να επαναλάβεις σε φθηνότερη τιμή την κράτηση) σε περίπτωση που έχεις εντοπίσει μία καλύτερη τιμή.

11. Επίλεξε τη θέση σου αργότερα ή και καθόλου. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες σε χρεώνουν σε περίπτωση που θέλεις να δηλώσεις προτίμηση της θέσης όταν πραγματοποιείς online την κράτησή σου.


  • 0
u0388u03beu03b9 u03bcu03c5u03c3u03c4u03b9u03bau03ac u03c0u03bfu03c5 u03bfu03b9 u03b1u03b5u03c1u03bfu03c0u03bfu03c1u03b9u03bau03adu03c2 u03b4u03b5u03bd u03b1u03bdu03b1u03bau03bfu03b9u03bdu03ceu03bdu03bfu03c5u03bd u03c3u03c4u03bfu03c5u03c2 u03b5u03c0u03b9u03b2u03acu03c4u03b5u03c2 u03c4u03bfu03c5u03c2!

Έξι μυστικά που οι αεροπορικές δεν ανακοινώνουν στους επιβάτες τους!

Γνωρίζετε τα πάντα, όταν αγοράζετε ένα αεροπορικό εισιτήριο;

Κι όμως υπάρχουν κρυφές αλήθειες που οι εταιρείες δεν θα ήθελαν να γνωρίζετε…

Η εφημερίδα Independent αποκαλύπτει 6 μυστικά που κρύβονται στα μικρά γράμματα.

 

Όπως αναφέρει ο Joe Brancatelli, ιδρυτής μιας ιστοσελίδας για τους επιβάτες business class, «οι πελάτες δεν έχουν ουσιαστικά κανένα δικαίωμα. Αν μια εταιρία θελήσει αν σε τσακίσει, θα το κάνει».

 

Ποια είναι αυτά τα έξι μυστικά;

1. Έχετε υπογράψει συμβόλαιο ακόμη κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει: Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο, αποδέχεστε το λεγόμενο «συμβόλαιο μεταφοράς» (contract of carriage, ή COC). «Τα συμβόλαια αυτά τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αντιμετωπίζουμε το συμβόλαιο με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Απλά δεν τα διαβάζουμε ποτέ τα μικρά γράμματα!» λέει ο Joe Brancatelli.

 

2. Οι αεροπορικές εταιρείες δεν είναι υποχρεωμένες να σας μεταφέρουν κάπου: Οι προορισμοί, όπως και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης δεν είναι υποχρεωτικά στοιχεία παρά το γεγονός ότι αναφέρονται σε κάθε εισιτήριο. Στους όρους του «συμβολαίου» – αεροπορικού εισιτηρίου «aeroporika eisitiria» αναφέρεται ότι «οι ώρες που εμφανίζονται δεν είναι εγγυημένες και δεν αποτελούν μέρος του συμβολαίου. Τα ωράρια μπορεί να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση», όπως και ο τόπος προορισμού.

 

3. Πτήσεις με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς κοστίζουν περισσότερο: Οι «θέσεις» μιας πτήσης (πρώτη θέση, ή οικονομική) δεν έχουν να κάνουν με ουσιαστικές διαφορές στην παροχή υπηρεσιών αλλά με διαφορές στο ύψος της χρέωσης ενός αεροπορικού εισιτηρίου.

 

4. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο στρίμωγμα: Οι διεθνείς κανονισμοί μεταφοράς ζώντων ζώων με φορτηγά αυτοκίνητα και τρένα αναφέρουν τον ελάχιστο χώρο που μπορεί να διατεθεί για κάθε ζώο. Στις αερομεταφορές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.

 

5. Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι πια ανταλλάξιμο είδος: παλαιότερα όταν μια πτήση ματαιωνόταν, η αεροπορική εταιρεία μπορούσε να προτείνει στους επιβάτες της να πετάξουν με ένα άλλο δρομολόγιο μιας άλλης αεροπορικής εταιρείας.

 

6. Δεν αποφασίζετε εσείς τι θεωρείται «χειραποσκευή»: Στο συμβόλαιο που κανένας δεν διαβάζει ποτέ, αναφέρεται ότι η αεροπορική εταιρία έχει τον τελευταίο λόγο για το «τι καθορίζεται ως χειραποσκευή».


  • 0

  • 0

  • 0

Air Facebook Like Box

Air Facebook like box is a simple plugin that creates in a very simple way a facebook like box in your site. Its very easy customize it and to set height, width, border color and language.

 

Download free HERE!


  • 0

Αεροπορικά Εισιτήρια – Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες για Αεροπορικά Ταξίδια

 

Πριν από το ταξίδι
Η αεροπορική εταιρεία θα σας ενημερώσει για τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να προσκομίσετε. Στοιχεία που θα σας ζητηθούν σίγουρα είναι το όνομα, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, ο αριθμός διαβατηρίου, η ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου και η χώρα έκδοσης του διαβατηρίου. Για να ταξιδέψετε σε κάποιες χώρες του εξωτερικού απαιτείται βίζα. Για να είστε σίγουροι ότι έχετε ακριβώς  ότι χρειάζεται για το επιεκείμενο ταξίδι σας επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία, με την πρεσβεία ή το προξενείο της χώρας που πρόκειται να επισκεφτείτε.
 
Αποσκευές
Προσπαθήστε να πακετάρετε πάντα τα πλέον απαραίτητα και χρήσιμα αντικείμενα για το ταξίδι σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι όσο πιο συνετά και βάση των κανονισμών πακετάρετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψετε με τους ελέγχους του αεροδρομίου και δεν θα προκαλέσετε καθυστερήσεις. Κάθε αεροπορική εταιρία έχει τους δικούς της κανονισμούς για το μέγεθος και τα κιλά των αποσκευών για αυτό σιγουρευτείτε για το τι επιτρέπεται πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις.
Υγρά: Μέσα στην χειραποσκευή που θα έχετε στο αεροπλάνο μαζί σας αποφύγετε να βάλετε υγρά (άρωμα, μέικ απ, μάσκαρα, λοσιόν, τζελ, ποτά, κτλ.). Εάν όμως σας είναι απαραίτητα τότε θα πρέπει να βρίσκονται σε συσκευασία των 100 ml ή λιγότερο. Προσπαθήστε να έχετε κάπου εύκαιρα τα υγρά που θα ανεβάσετε στο αεροπλάνο γιατί θα σας ζητηθεί στο αεροδρόμιο να τα τοποθετήσετε σε μια ειδική διάφανη σακούλα για να περάσουν από έλεγχο. 
Δώρα: Αν στην χειραποσκεύη έχετε δώρα μην τα τυλίξετε γιατί μπορεί να πρέπει να περάσουν από έλεγχο. 
Αναπτήρες και αιχμηρά αντικείμενα: Επίσης αποφύγετε να τοποθετήσετε στην χειραποσκεύη αναπτήρες ή αιχμηρά αντικείμενα. Οι αναπτήρες θεωρούνται υγρό και έτσι ο κάθε επιβάτης δικαιούται να έχει μαζί του έναν αναπτήρα που θα πρέπει να τοποθετηθεί στην ειδική διάφανη σακούλα για τον έλεγχο. 
Ηλεκτρικές συσκευές: Τα laptop, tablet και οι ηλεκτρικές συσκευές (σεσουάρ, ξυριστική μηχανή, κτλ.) επιτρέπονται στην πτήση, απλά πρέπει να περάσουν από ξεχωριστό έλεγχο όποτε φροντίστε να βγαίνουν εύκολα από την χειραποσκεύη. 
Ιατρικός εξοπλισμός και φάρμακα: Ο ιατρικός εξοπλισμός επιτρέπεται στο ταξίδι αλλά θα περάσει από ξεχωριστό έλεγχο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο και θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα. Ειδικά φάρμακα και αναπνευστήρες θα πρέπει να περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου και να συνοδεύονται από χαρτί γιατρού. 
Μουσικά όργανα: Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με μεγάλα μουσικά όργανα συνιστάται να επικοινωνήσετε με την αεροπορική σας εταιρεία για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.
Παιδικές τροφές: Οι παιδικές τροφές και το γάλα επιτρέπονται κατά την διάρκεια της πτήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις και σε μεγαλύτερες ποσότητες από 100 ml. Είναι όμως απαραίτητο να ελεγχθούν πριν την επιβίβαση. 
Δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε εσάς και σε άλλους επιβάτες, όπως μαχαίρια, σύριγγες, όπλα, ψαλίδια, τσεκούρια, τιρμπουσόν, ρόπαλα, εκρηκτικά, χημικές και τοξικές ουσίες.   
 
Υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες. 
Πρεπει απαραίτητα όταν κάνετε κράτηση μπορείτε να ενημερώνετε τον τουριστικό σας πράκτορα ότι χρειάζεστε βοήθεια για το ταξίδι σας. Αν χρειάζεστε βοήθεια στο αεροδρόμιο σε οποιοδήποτε στάδιο του ταξιδιού σας θα πρέπει να την έχετε ζητήσει τουλάχιστον 48 ώρες πριν την πτήση σας. Φτάνοντας στα check in των αεροδρομίων ενημερώνετε ότι έχετε κάνει αίτηση για βοήθεια και φυσικά σας προσφέρετε δωρεάν. Παιδιά και άτομα που δεν μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς επιτήρηση πρέπει να έχουν κάποιο συνοδό κατά την διάρκεια του ταξιδιού και για αυτό και πάλι πρέπει να ενημερώσετε των τουριστικό σας πράκτορα και την αεροπορική εταιρεία πριν την προγραμματισμένη πτήση για να σας παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια. Τα περισσότερα πλέον αεροδρόμια διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες. 
 
Στο αεροδρόμιο
Θα πρέπει πάντα να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο αρκετή ώρα πριν την πτήση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, επιτρέποντας αρκετό χρόνο για να έχετε ένα ήρεμο ταξίδι.  Ο γενικός κανόνας λέει πως πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο δυο με τρεις ώρες πριν την πτήση σας σε μεγάλα αεροδρόμια και 1 σε μικρά. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο βρείτε από πιο terminal (τερματικό σταθμό) αναχωρεί η πτήση σας και έχετε πάντα πρόχειρα το διαβατήριο και τα αεροπορικά εισιτήρια σας και την κάρτα επιβίβασης. 
 
Μέτρα Ασφάλειας Αεροδρομίου
Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια και εφαρμόζονται αυστηροί κανονισμοί.  Δεν πρέπει ποτέ να έχετε μαζί σας τις αποσκευές κάποιου αγνώστου και αν πιστεύετε ότι έχει τοποθετηθεί κάτι στην δική σας αποσκευή χωρίς εσείς να το γνωρίζεται πρέπει να ειδοποιήσετε αμέσως την ασφάλεια του αεροδρομίου. Πριν από την επιβίβαση σας στο αεροσκάφος περνάτε από ηλεκτρονικούς σαρωτές σώματος ( body scanners) και ίσως σας ζητηθεί να βγάλετε το σακάκι, τα παπούτσια και τη ζώνη σας. Τα προσωπικά σας αντικείμενα περνούν επίσης από ξεχωριστό έλεγχο. Αν και μπορείτε να αγοράσετε διάφορα προϊόντα (ποτά, αρώματα, καλλυντικά, τρόφιμα, κτλ.) από τα καταστήματα του αεροδρομίου πρέπει να τα έχετε καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στο αεροδρόμιο και του ταξιδιού σας στην ειδική συσκευασία που αγοράστηκαν για να μπορέσουν να περάσουν και αυτά από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να επιδείξετε την απόδειξη αγοράς τους, ιδιαίτερα αν έχετε ενδιάμεσους σταθμούς και αλλαγή αεροσκάφους.
 
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού 
Η χρήση κινητών τηλεφώνων αλλά και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο σύστημα πλοήγησης και επικοινωνίας του αεροσκάφους  για αυτό έχετε πάντα κλειστές όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας. Πριν την απογείωση το πλήρωμα του αεροσκάφους θα επιδείξει οδηγίες ασφαλείας και τις εξόδους κινδύνου του αεροσκάφους. Παρακολουθείστε με προσοχή όλες τις οδηγίες και διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο που βρίσκεται στην θήκη του μπροστινού σας καθίσματος.   
 
Ενδιάμεσες στάσεις και αλλαγές αεροσκαφών. 
Στην περίπτωση που η πτήση σας έχει ενδιάμεσες στάσεις ή πρέπει να μεταβείτε σε άλλο αεροσκάφος ρωτήστε την αεροπορική σας εταιρεία για το τι επιτρέπετε να μεταφέρετε από το ένα αεροσκάφος στο άλλο ή τι μπορείτε να αγοράσετε από τα καταστήματα του αεροδρομίου.

  • 0

  • 0

Αεροπορικά Εισιτήρια για

Ρώμη Ιταλία
Μιλάνο Ιταλία
Βενετία Ιταλία
Λονδίνο Αγγλία
Βερολίνο Γερμανία
Παρίσι Γαλλία
Πράγα Τσεχία
Φλωρεντία Ιταλία
Άμστερνταμ Ολλανδία
Βιέννη Αυστρία
Μαδρίτη Ισπανία
Βαρκελώνη Ισπανία
Σεβίλλη Ισπανία
Τενερίφη Ισπανία
Βρυξέλλες Βέλγιο
Ζυρίχη Ελβετία
Βουκουρέστι Ρουμανία
Σοφία Βουλγαρία
Μόναχο Γερμανία
Φρανκφούρτη Γερμανία
Μιλάνο Ιταλία
Ζυρίχη Ελβετία
Αμστερνταμ Ολλανδία


ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Αναζήτηση Άρθρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

airbnb

Κέντρο, Μεγάλο & Φωτεινό Σπίτι 80τμ, Internet, A/C

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
> Άνετο διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο της πόλης > Άμεση πρόσβαση σε λεωφορεία και ταξί > Στάθμευση δωρεάν στους δρόμους κοντά στο κτίριο > Μόλις 5 'μακριά από το γνωστό σημείο συνάντησης «Καμάρα»,...